![]() Supă cremă pentru imunitate, din CONOPIDĂ (Video)
Timp de preparare:
20 de minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Supă cremă pentru imunitate, din CONOPIDĂ (Video) - cum se prepară?
Comentarii
Un buchet de beneficii pentru sănătate, o explozie de arome cu o concentrație mare de nutrienți, antioxidanți, vit C, Calciu, B6...! Am să vă spun povestea supei miraculoase, aflată în topul preferințelor la acest moment! Avem în cămară doar o conopidă micuță și prea puțin timp la dispoziție pentru a pregăti un prânz mai elaborat... Așa am făcut combinația și am așteptat cu nerăbdare reacția lui David! Trebuie să știți că a mâncat aproape toată supa singur, alături de crutoane desigur. Apoi, a venit Magda Drăgan la Constanța și am avut de pregătit masa pentru petrecerea celor care plecau în tabăra Copii autonomi, copii la superlativ și îmi era clar că dacă voi spune din ce este supa... nici nu vor gusta! Am ținut secret și aproape de golirea cratiței David le-a dezvăluit secretul și a fost WAW! De atunci, de fiecare dată când am avut invitați la masă această rețetă a fost clar pe listă pentru că știam, nu dau greș cu ea! Vă rog tare, încercați - nu mă credeți pe cuvânt!!! Mai jos aveți filmul și rețeta:Timp necesar: 20 minuteIngrediente folosite- o conopidă - un cartof - o ceapă - sare, piper, ulei de măsline - cimbru uscat și/sau proaspăt - unt de cocos/unt de masă sau lapte vegetal - după preferințe Cum se faceAm pus la fiert florile de conopidă împreună cu ceapa și cartoful în puțină apă, în oală acoperită, la foc mic. Când au fost fierte și răcorite am blenduit împreună cu restul ingredientelor. Varianta 1 Dacă preferați să folosiți un lapte vegetal, propun ca la blenduire să puneți foarte puțină supă sau deloc, să o adăugați treptat până la obținerea consistenței dotrite. Varianta 2 Dacă optați pentru unt de cocos/unt de masă - blenduiți cu supa în care a fiert. Eu una am încercat toate variantele și vă spun sincer că rezultatul a fost unul delicios, niciodată nimeni nu a bănuit din ce este făcută supa și mereu au mai cerut refill la castron. |