Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă de fasoale boabe

Supă de fasoale boabe

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă de fasoale boabe - cum se prepară?
Comentarii

Astăzi m-am convins pentru a nu știu câta oară că gustul perfect vine din simplitatea cu care prepari mâncarea! Această supă este perfectă ca si aromă, gustul copilăriei într-o singură lingură... cel puțin așa m-a lăudat soțul meu!

Un motiv in plus este că o cană de fasole albă poate să ofere peste 50% din cantitatea zilnică recomandată de fibre. Deși multe persoane evită să includă în dieta lor fasolea albă din cauza flatulenței, aceste boabe sunt de fapt utile pentru prevenirea constipației...
.

Timp preparare: 2 h

Ingrediente necesare:


- 400 g de fasole albă boabe

- o ceapă

- o rădăcină de țelină mică

- o rădăcină de păstărnac

- o rădăcină de pătrunjel

- un morcov

- puțin ulei obținut prin presare la rece

- 3 linguri vegeta raw

- sare roz de himalaya

- leuștean

- pătrunjel

- tarhon

- 2-3 l apă de izvor


Cum se face:

Se dizolvă 3 linguri de sare in 4 litri de apă, se adaugă boabele de fasole spălate și se lasă la înmuiat la temperatura camerei timp de cel putin 8 ore.
Se scurg si se clătesc boabele gata pentru a le pune la fiert în apă cu restul legumelor tăiate grosier, la foc mic și cu capacul pus. Mama mea fierbe fasolea " în trei ape ", adică o aduce la fierbere și aruncă apa procedând așa de trei ori.
Timpul de fierbere este diferit în funcție de tipul de fasole, de oală, de aragaz, etc.
Se spumează de câte ori este necesar.
Condimentează cu sare spre finalul fierberii, dupa ce boabele de fasole s-au inmuiat.
Cănd supa este aproape rece se adaugă vegeta raw, uleiul și zarzavatul! Se servește alături de o ceapă roșie zdrobită! Deliciu!


S F A T

Am constatat că timpul pentru a găti o cană de fasole sau un kg este același... motiv pentru care de câte ori ne este poftă de fasole fierb o cantitate de trei ori mai mare pentru că lui David îi place fasolea făcăluită, nouă "ciorba raw cu boabe de fasole" (vezi rețeta de "Borș cu barabule" în care se înlocuiesc practic cartofii cu boabele de fasole fierte) sau "Supa din fasole " și așa de fiecare dată gătesc 2 în 1 vorba reclamei...

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »