![]() Supă de fasoale boabe
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Supă de fasoale boabe - cum se prepară?
Comentarii
Astăzi m-am convins pentru a nu știu câta oară că gustul perfect vine din simplitatea cu care prepari mâncarea! Această supă este perfectă ca si aromă, gustul copilăriei într-o singură lingură... cel puțin așa m-a lăudat soțul meu! Un motiv in plus este că o cană de fasole albă poate să ofere peste 50% din cantitatea zilnică recomandată de fibre. Deși multe persoane evită să includă în dieta lor fasolea albă din cauza flatulenței, aceste boabe sunt de fapt utile pentru prevenirea constipației... Timp preparare: 2 h Ingrediente necesare:
- o ceapă - o rădăcină de țelină mică - o rădăcină de păstărnac - o rădăcină de pătrunjel - un morcov - puțin ulei obținut prin presare la rece - 3 linguri vegeta raw - sare roz de himalaya - leuștean - pătrunjel - tarhon - 2-3 l apă de izvor
Se dizolvă 3 linguri de sare in 4 litri de apă, se adaugă boabele de fasole spălate și se lasă la înmuiat la temperatura camerei timp de cel putin 8 ore.
Am constatat că timpul pentru a găti o cană de fasole sau un kg este același... motiv pentru care de câte ori ne este poftă de fasole fierb o cantitate de trei ori mai mare pentru că lui David îi place fasolea făcăluită, nouă "ciorba raw cu boabe de fasole" (vezi rețeta de "Borș cu barabule" în care se înlocuiesc practic cartofii cu boabele de fasole fierte) sau "Supa din fasole " și așa de fiecare dată gătesc 2 în 1 vorba reclamei... |