Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Cartofi Dulci la cuptor, cu rozmarin si cimbru

Cartofi Dulci la cuptor, cu rozmarin si cimbru

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Cartofi Dulci la cuptor, cu rozmarin si cimbru - cum se prepară?
Comentarii

 

CARTOFI DULCI LA CUPTOR

CU

ROZMARIN, CIMBRU SI MULT USTUROI

 

 

Am sa va scriu secretul unei retete perfecte de cartofi dulci la cuptor! Aroma este incredibila si copiilor le va placea garantat!

 

Timp de preparare : 15 min pentru pregatire / 45 minute la cuptor

 

Ingrediente necesare

 

1 kg cartofi dulci

3 linguri unt ghe topit, sau normal de masa

4 linguri ulei de masline

sare dupa gust

piper proaspat rasnit dupa gust

doua lingurite cimbru uscat

doua ingurite rozmarin tocat

o lingurita paprika dulce

o capatana usturoi sau dupa gust

optional usturoi uscat

 

Cum se face:

Cartofii se curata de coaja (daca sunt bio pot fi preparati cu tot cu coaja) si se taie felii groase de doi centimetri. Intr-un castron se pun: untul topit, uleiul, sarea, piperul, cimbrul, rozmarinul, paprika si o lingurita usturoi uscat.

Se tavalesc bine cartorii prin compozitie si se aliniaza intr-o tava de cuptor (tava de metal).

Va ramane in castron putin lichid peste care adaugam o cescuta de apa plata - pentru final

Se preincalzeste cuptorul la 200gC

Se coc cartofii pentru 25-30 de minute.

Se scoate tava si se stropesc cartofii cu sucul ramas in castron, se adauga usturoiul tocat sau intreg si se mai lasa in cuptor pentru 15 minute!

 

Noi am servit cartofii alaturi de salata din spanac crud!

 

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »