Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Friptură de ... țelină
Friptură de ... țelină
Friptură de ... țelină
Friptură de ... țelină

Friptură de ... țelină

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Friptură de ... țelină - cum se prepară?
Comentarii

Ei bine, uite recunosc: mi se întâmplă uneori să trag cu ochiul la farfuriile oamenilor... așa, în trecere spre masa mea! Știu de la mama, dar tot nu mă pot abține și nu numai că o fac, dar după ce am poftit la farfuria vecinei am și cerut o porție! Dar pe bucătar nu l-am putut convinge să-mi dea rețeta! Nu-i nimic, mă descurc! Iar gustul a fost pe măsura așteptărilor și vă invit să testați!!!
 
Timp de preparare: 1 oră

Ingrediente necesare
 
- o rădăcină de țelină
 
- 5 linguri de ulei sau mai mult
 
- o lingură pudră de usturoi
 
- o lingură cimbru uscat
 
- sare după gust
 
- drojdie inactivă pentru servit
 
 
 Cum se face
 
Se preîncălzește cuptorul la 200gC. Între timp se curăță rădăcina de țelină și se taie în felii groase de 3-4 cm. Uleiul și toate condimentele se pun într-o farfurie adâncă, se amestecă și se înmoaie feliile de țelină în această compoziție. Se așează frumos în tavă și se pune puțină apă, se acoperă cu capacul și se coace pentru 30-40 de minute în funcție de cât de gros am tăiat feliile de țelină.

Se lasă fără capac până când se schimbă puțin culoare țelinei.

Mie mi-a plăcut să presar deasupra drojdie inactivă și, dacă nu mă credeți pe cuvânt, încercați!!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »