Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Icre de hrișcă încolțită
Icre de hrișcă încolțită
Icre de hrișcă încolțită
Icre de hrișcă încolțită

Icre de hrișcă încolțită

Voturi (5):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Icre de hrișcă încolțită - cum se prepară?
Comentarii
Nu știu cum, dar m-am trezit la 5 dimineața să pun hrișcă la hidratat pentru că m-am visat mâncând. Dar când i-a venit rândul la gătit, m-am gândit să o mai las totuși să și gemineze. Și așa, din aproape în aproape, am facut icre din hrișcă. Ce mi-a plăcut cel mai tare a fost că David a mâncat un bol așa de mare încât de-ar mai fi mâncat încă puțin, nu mai aveam ce fotografia.
 
Timp de preparare: 10 minute
 
Ingrediente necesare:
 
100 g hrișcă (înmuiată si apoi germinată)
 
o ceapă uscată sau ceapă verde
 
un cub de unt de cocos
 
o lingură de ulei de măsline
 
o lingură sau mai mult de tărâțe de phsyllium
 
sucul de la o jumătate de lămâie 
 
sare după gust
 
un fir de piper 
 
oregano optional sau alge uscate
 
Cum se face:
 
Se hidratează hrișca pentru 3 ore cel puțin, după care se lasă la germinat în sită pentru câteva ore. Se spală bine hrișca, se pune în blender împreună cu toate ingredientele, mai puțin tărâțele și ceapa. Se procesează foarte puțin, cât să se spargă bobul, fără să devină o pastă fină. La final se adaugă tărâțe în funcție de cât de pastoase vreți să rămână. Se toacă ceapa și gata masa!
 
Poftă bună!
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »