![]() Pateu de fasole Azuki
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pateu de fasole Azuki - cum se prepară?
Comentarii
Acest pateu este foarte apreciat de familia mea. David îl savurează cu aceeași plăcere mereu, este foarte ușor de preparat, rezistă la frigider câteva zile... mai mult decât atât, fasolea azuki este o sursă excelentă de proteine devenind un ingredient esențial în stilul de viață vegetarian, dar și de fibre solubile care ajută la scăderea colesterolului rău din sânge și stimularea digestiei. Timp necesar: 60 minute Ingrediente necesare: 250 g fasole azuki un morcov 100 g rădăcină țelină o ceapă un cartof mare apă de izvor (3 cantități de apă la una de fasole) 4-5 dinți usturoi o ceașcă ulei sare / piper negru opțional - o lingură tărâțe psyllium
Se pune fasolea la hidratat peste noapte cu o linguriță de sare, apoi dimineața se spală bine și se fierbe la foc mic în trei ape. În ultima apă se pun la fiert și restul legumelor. Când legumele și fasolea sunt fierte, se scurg bine de apă, se aruncă ceapa și se transformă în pastă fină cu ajutorul blenderului, împreună cu uleiul, sarea, piperul și usturoiul. |