Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pateu de fasole Azuki
Pateu de fasole Azuki
Pateu de fasole Azuki
Pateu de fasole Azuki

Pateu de fasole Azuki

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pateu de fasole Azuki - cum se prepară?
Comentarii

Acest pateu este foarte apreciat de familia mea. David îl savurează cu aceeași plăcere mereu, este foarte ușor de preparat, rezistă la frigider câteva zile... mai mult decât atât, fasolea azuki este o sursă excelentă de proteine devenind un ingredient esențial în stilul de viață vegetarian, dar și de fibre solubile care ajută la scăderea colesterolului rău din sânge și stimularea digestiei. 

Timp necesar: 60 minute

Ingrediente necesare:

250 g fasole azuki

un morcov

100 g rădăcină țelină

o ceapă

un cartof mare

apă de izvor (3 cantități de apă la una de fasole)

4-5 dinți usturoi

o ceașcă ulei

sare / piper negru

opțional - o lingură tărâțe psyllium
- o linguriță semințe de chimen


Cum se face:

Se pune fasolea la hidratat peste noapte cu o linguriță de sare, apoi dimineața se spală bine și se fierbe la foc mic în trei ape. În ultima apă se pun la fiert și restul legumelor.

Când legumele și fasolea sunt fierte, se scurg bine de apă, se aruncă ceapa și se transformă în pastă fină cu ajutorul blenderului, împreună cu uleiul, sarea, piperul și usturoiul.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »