Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pateu din Mazare
Pateu din Mazare
Pateu din Mazare

Pateu din Mazare

Voturi (0):
Timp de preparare: 1-5 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pateu din Mazare - cum se prepară?
Comentarii

Pateu de Mazare

 

O sursa buna de fibre, proteine, vitamine, antioxidanti cu putine calorii. Buna pentru digestie,  recomandata anemicilor,    creste imunitatea. , scade riscul bolilor cardiovasculare... mai avem oare nevoie de motive in plus pentru a consuma mazare? Eu ma declar fan, indiferent de cum este preparata si regret ca ii vine randul destul de rar.

 

Seara trecuta planurile pentru cina s-au schimbat radical, asa ca a trebuit sa fiu gata cu masa in fix jumatate de ora. Am luat la rad toate dulapurile, ce aveamin frigider nu m ajuta aproape deloc... si nu stiu cum de mi-a facut cu ochiul punga de mazare congelata. Uite ce a iesit:

.Timp necesar 5 minute plus timpul de fierbere

 

Ingrediente:

500 g mazare congelata sau din conserva / ori proaspata

2 linguri unt vegetal sau de masa

sare dupa gust

o ciupitura turmeric

piper negru proaspat rasnit

marar dupa gust

1/2 lingurita drojdie inactiva

mustar cu boabe intregi sau simplu

 

Cum se face:

Am fiert mazarea cu un fir de sare, apoi scursa bine de apa am blenduit-o cu restul ingredientelor.Pentru ca lui David nu ii place mustarul, l-am pus desupra fara sa il mai incorporez in pateu. 

 

Am folosit un mixer vertical.

 

 

 

 

 

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »