![]() Pateu din Mazare
Timp de preparare:
1-5 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pateu din Mazare - cum se prepară?
Comentarii
Pateu de Mazare
O sursa buna de fibre, proteine, vitamine, antioxidanti cu putine calorii. Buna pentru digestie, recomandata anemicilor, creste imunitatea. , scade riscul bolilor cardiovasculare... mai avem oare nevoie de motive in plus pentru a consuma mazare? Eu ma declar fan, indiferent de cum este preparata si regret ca ii vine randul destul de rar.
Seara trecuta planurile pentru cina s-au schimbat radical, asa ca a trebuit sa fiu gata cu masa in fix jumatate de ora. Am luat la rad toate dulapurile, ce aveamin frigider nu m ajuta aproape deloc... si nu stiu cum de mi-a facut cu ochiul punga de mazare congelata. Uite ce a iesit: .Timp necesar 5 minute plus timpul de fierbere
Ingrediente: 500 g mazare congelata sau din conserva / ori proaspata 2 linguri unt vegetal sau de masa sare dupa gust o ciupitura turmeric piper negru proaspat rasnit marar dupa gust 1/2 lingurita drojdie inactiva mustar cu boabe intregi sau simplu
Cum se face: Am fiert mazarea cu un fir de sare, apoi scursa bine de apa am blenduit-o cu restul ingredientelor.Pentru ca lui David nu ii place mustarul, l-am pus desupra fara sa il mai incorporez in pateu.
Am folosit un mixer vertical.
|