Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pateu din păstăi
Pateu din păstăi
Pateu din păstăi

Pateu din păstăi

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pateu din păstăi - cum se prepară?
Comentarii

Ador să gătesc simplu, cu puține ingrediente, pentru ca la final să rămână gustul pregnant al ingredientului principal. De data aceasta păstăile sunt vedeta.
Și unde mai pui că se prepară rapid, iar soțul meu când a gustat nu a realizat practic ce mănâncă...
Dar eu am altă întrebare - poate să mai spună cineva că stilul acesta de alimentație este scump ?

Timp necesar: 30 minute

Ingrediente necesare:

- 2 mâini păstăi

- 2 dinți usturoi

- 3 linguri ulei de măsline obținut prin presare la rece

- o lingură cimbru

- sare de Cacica / roz de Hymalaia

- un cartof mare

- o ceapă

- o lingură drojdie inactivă sau mai mult


Cum se face:

Se pun la fiert păstăile, ceapa și cartoful. Când sunt fierte se lasă la scurs într-o sită și se blenduiesc toate ingredientele - mai puțin ceapa care se aruncă - până când se transformă într-o pastă fină! Se servește pe felii de dovlecel crude, pe pâine cu maia sau după propriul plac!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »