![]() Pateu din păstăi
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pateu din păstăi - cum se prepară?
Comentarii
Ador să gătesc simplu, cu puține ingrediente, pentru ca la final să rămână gustul pregnant al ingredientului principal. De data aceasta păstăile sunt vedeta. Timp necesar: 30 minute Ingrediente necesare: - 2 mâini păstăi - 2 dinți usturoi - 3 linguri ulei de măsline obținut prin presare la rece - o lingură cimbru - sare de Cacica / roz de Hymalaia - un cartof mare - o ceapă - o lingură drojdie inactivă sau mai mult
Se pun la fiert păstăile, ceapa și cartoful. Când sunt fierte se lasă la scurs într-o sită și se blenduiesc toate ingredientele - mai puțin ceapa care se aruncă - până când se transformă într-o pastă fină! Se servește pe felii de dovlecel crude, pe pâine cu maia sau după propriul plac! |