Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pilaf zis și Rizoto, din Quinoa

Pilaf zis și Rizoto, din Quinoa

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pilaf zis și Rizoto, din Quinoa - cum se prepară?
Comentarii

Pentru că am senzația că dacă nu termin ordinea nu mă vor lăsa să ies afară... așa ca în copilărie, m-am apucat să verific totul în cel mai ascuns colț al casei și al memoriei mele. Așa am descoperit zeci de schițe și notițe cu idei care nu au apucat să se tranforme în arome reale. Deci, să vedem ce avem noi aici

 

Timp necesar 30 minute

 

Ingrediente necesare

2 căni de quinoa albă

200 g ciuperci pleurotus

150 g morcov

o legătură ceapă verde (doar partea albă)

sau ceapă normală

o legătură mărar

o foaie de dafin

sare

piper negru boabe

rozmarin uscat

măghiran uscat

ulei din care vă place

o lingură unt de cocos sau de care consumați

 

Cum se face

 

Quinoa se pune la hidratat în apă curată până terminăm de pregătit legumele.

Morcovii, ceapa și ciupercile se toacă la cuțit, cuburi fine. Se pun la foc mic, cu capacul acoperit, să se abureacă singure cu foaia de dafin și boabele de piper. Când sunt înmuiate se adaugă untul și se mai acoperă pentru 10 minute.

Quinoa spălată și scursă se pune în oală, plus apă curată - la o cană de quinoa o cană de apă curată și se lasă la fiert în funcție de oală și de tipul de aragaz cam 20 de minute cu rozmarinul, sarea și măghiranul.

Se servește cu murături după gust, mărar proaspăt din belșug la final!

 

Pont

A doua zi a fost chiar mai gustos, un prânz bun pentru pachetul de la birou.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »