Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Umplutură pentru tartă din urzici și anghinare
Umplutură pentru tartă din urzici și anghinare
Umplutură pentru tartă din urzici și anghinare

Umplutură pentru tartă din urzici și anghinare (Video)

Voturi (0):
Timp de preparare: 25 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Umplutură pentru tartă din urzici și anghinare (Video) - cum se prepară?
Comentarii

Când am primit în dar o crustă de tartă de la prietenele mele (El Dor Plant) am stat ceva pe gânduri, căci trebuia umplută regește, nu oricum! Am adormit cu gândul asta și a doua zi la filmare am avut toată inspirația din lume! Căci așa cum am mai povestit, nu filmez decât rețete în premieră, pe care nu le-am degustat decât în gând, cu sufletul!!! 

Mai jos aveți filmul și rețeta:

Timp necesar: 25 minute

Ingrediente necesare

- 2 grămezi de urzici proapete
- O mână spanac proaspăt
- O legătură mărar
- 1/2 legătură pătrunjel verde
- Un avocado
- 8 ciuperci proaspete
- 2 fire usturoi verde
- 2 fire ceapă verde
- 3 linguri drojdie inactivă
- Sare
- Piper
- Un borcan de anghinare în ulei de 290g, scurse bine

Cum se face

Pentru început am pus la opărit urzicile, în apă curată și un fir de sare! Răcite, scurse de apă, tocate - se adaugă în compoziție! 

Am tocat grosier toate ingredientele, apoi le-am procesat doar un pic în blender cât să devină cât de cât "legată" compoziția. Se drege de gust și se umple tarta. Foarte bine poate fi servită pe felii de pâine prăjită!!!

Va las mai jos un film despre cum se face coajă de tartă!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »