Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Varză de Bruxelles coaptă
Varză de Bruxelles coaptă
Varză de Bruxelles coaptă

Varză de Bruxelles coaptă

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Varză de Bruxelles coaptă - cum se prepară?
Comentarii

M-am îndrăgostit de verzucile acestea delicate și pline de sănătate și mă bucuram de câte ori le găseam în meniurile restaurantelor, dar cam fugem să le pregătesc acasă până când mi-a picat în mână un articol despre beneficiile lor - și atunci a început joaca !
Cum îmi place însă ca joaca să fie rapidă, cu beneficii maxime pentru sănătate și vase puține de spălat la final, aceasta a fost prima variantă încercată de mine acasă și credeți-mă că a fost un deliciu!

Timp de preparare: 35 minute

 Ingrediente necesare:

- 1 kg varză de bruxelles praospătă

- o lămâie

- usturoi răzălit

- ulei de măsline

- sare neiodată

- piper negru

- cimbru

 Cum se face:

Se preîncălzește cuptorul la 200gC

Se taie cotorul verzelor și se curăță de primele 2-3 frunze, se spală într-un jet de apă și se taie în patru doar dacă avem gurițe de copilași la masă!

Se așează pe o foaie de copt într-o tavă și se stopește din belșug cu ulei de măsline obținut prin presare la rece, sare, se stoarce sucul de la lămâie desupra iar lămâia se taie felii și se pune tot în tavă cu restul ingredientelor.

Se amestecă bine verzucile să se combine condimentele și se pune la cuptor pentru 25 de minute!

Deliciu!

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »