Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

ROM cu aROMe

Această rețetă este inspirată de Olivia Steer, datorită căreia am învățat ceva secrete din bucătăria raw... Pe vremea când mi-am început călătoria, primele lecții le-am primit în bucătăria soției profesorului meu din Viena, dar multe secrete le-am aflat ulterior de la oameni care mi-au ieșit în cale exact la timpul potrivit când începusem să am ochi să văd și urechi să-i aud.
Vă recomand să preparați această esență în casă, gustul este diferit de ceea ce se găsește pe piață și rezistă în cămară pentru mult timp.

Timp necesar: 5 minute

Ingrediente necesare:

o sticlă rom de calitate

100 g boabe de cacao

2 păstăi de vanilie

Cum se face:

Se pun boabele de cacao și păstăile de vanilie tăiate pe lung în sticla de rom și se lasă la întuneric agitându-se zilnic în primele două săpămâni. Esența astfel obținută se poate strecura și se păstrează la loc întunecat și răcoros pentru mult timp.
Se folosește la prepararea ciocolatei, la hidratarea stafidelor, în bomboane, însiroparea torturilor, prepararea laptelui, sau după propria imaginație...

ROM cu aROMe
ROM cu aROMe
ROM cu aRome 1
ROM cu aRome 1

Mesajele voastre:

( Alexandra Blidareanu - 13 Octombrie 2017, 09:25 )
" Buna ziua, Va felicit pentru articol. Aveam mare nevoie de aceasta reteta. Am o nelamurire. Spuneti ca in primele 2 saptamani se agita zilnic. Cat timp trebuie lasat romul impreuna cu cele 2 mirodenii pana poate fi folosit? Multumesc! "

Adaugă un comentariu:

Întrebare de securitate:

Cat rezulta din inmultirea 2x10?


Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »