Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei
Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei
Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei
Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei

Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei - cum se prepară?
Comentarii

Dacă puteam să mă țin de o rețetă, cu siguranță nu se nășteau "rețetele-manuelei", asta e clar! Ca exemplu, am pus la copt o sfeclă pentru că imi era poftă de salată simplă cu usturoi și ulei, dar până să se coacă mi-am amintit că zilele trecute o doamnă de unde cumpăr eu pâine atunci când nu coc ( brutaria din piata Griviței) îmi povestise de o maioneză de post făcută din mei.... Și de curiozitate am zis să încerc în variata mea de maioneză pe clasic, am combinat-o cu sfecla tăiata cubulețe și puțin usturoi! Deliciu! Hrănitor și ieftin!


Timp preparare: 1 h

Ingrediente necesare:

- o sfeclă

- maioneză din mei

- usturoi cât de mult vă place

- frunze de pătrunjel verde

 

Cum se face:

Se curăță sfecla de coajă doar dacă nu cunoaștem sursa. Dacă este de la noi din grădină sau din surse bio, atunci se mănâncă cu tot cu coajă.
Se pune sfecla la copt (în cuptorul preîncălzit la 200 grade) pentru 30 minute sau în funcție de cât de mare este sfecla și cât de repede devine moale.
Se taie cuburi, se asezonează cu sare, ulei de măsline, usturoi și maioneza minune.

Poftă bună!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »