![]() Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Salată de sfeclă coaptă, cu usturoi și maioneză de mei - cum se prepară?
Comentarii
Dacă puteam să mă țin de o rețetă, cu siguranță nu se nășteau "rețetele-manuelei", asta e clar! Ca exemplu, am pus la copt o sfeclă pentru că imi era poftă de salată simplă cu usturoi și ulei, dar până să se coacă mi-am amintit că zilele trecute o doamnă de unde cumpăr eu pâine atunci când nu coc ( brutaria din piata Griviței) îmi povestise de o maioneză de post făcută din mei.... Și de curiozitate am zis să încerc în variata mea de maioneză pe clasic, am combinat-o cu sfecla tăiata cubulețe și puțin usturoi! Deliciu! Hrănitor și ieftin!
Ingrediente necesare: - o sfeclă - usturoi cât de mult vă place - frunze de pătrunjel verde
Cum se face: Se curăță sfecla de coajă doar dacă nu cunoaștem sursa. Dacă este de la noi din grădină sau din surse bio, atunci se mănâncă cu tot cu coajă. Poftă bună! |