Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Bulion de gogoșari

Bulion de gogoșari

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Bulion de gogoșari - cum se prepară?
Comentarii

Acest bulion l-am întâlnit pentru prima oară în casa unei gospodine desăvârșite, din zonă Buzăului.
Poate și pentru că Elisabeta înseamnă în ebraică "Dumnezeul meu este abundență", ea avea acel dar de a face bun din nimic, de a iubi necondiționat. Cel puțin așa o percep eu acum după muulti ani când amintirile s-au cernut și așezat într-un suflet matur.... Și când punea acest sos în mâncare, o transforma în poezie.

Ingrediente necesare:

- gogoșari ( poate fi făcut și doar  ardei capia sau ardei capia amestecat cu gogoșari)

- borcane cu capac

Cum se face:

Se curată gogoșarii de cotoare și semințe, se taie și se transformă în pastă la mașina de tocat sau în separatorul pentru bulion de roșii.
Se pune la foc potrivit până când scade, apoi se pune în borcane, se capsează și se sterilizează ( sterilizarea se face așa cum am scris la această rețetă).

Mâncarea si sosurile în care veți adăuga acest bulion vor căpăta un gust special si desăvârșit.

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »