Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Ulei cu peperoncino
Ulei cu peperoncino
Ulei cu peperoncino
Ulei cu peperoncino

Ulei cu peperoncino

Voturi (2):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Ulei cu peperoncino - cum se prepară?
Comentarii

Zilele trecute am servit masa într-un restaurant cu specific italian, chiar pe plajă, cu picioarele în nisip! Patru intr-unu':  împământare, savoare culinară, ambient, compania plăcuta a baieților mei....

Am servit o salată din multe frunze dătătoare de clorofilă și acest ulei a fost precum cireașa de pe tort!
Însă poate fi folosit pe orice tip de salată, pe avocado, pe paste raw sau nu, în supe, borșuri, direct pe pâine din cereale cu maia, dupa propia poftă sau imaginație.
Așa am redescoperit uleiul cu peperoncino și vi-l propun și voua acum că eu deja l-am preparat. Nu vă voi da cantități foarte exacte, pentru că depinde foarte mult de gusturile fiecăruia.


Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente necesare:

- Ulei de masline extravirgin presat la rece ( sau alt ulei presat la rece)

- Usturoi

- o ramura de rozmarin proaspăt

- peperoncino, uscat, întreg

Cum se face:

Se curăță usturoiul în funcție de cât de mare este sticla pe care vrem să o folosim și în funcție de cât de pregnantă vrem să fie aroma usturoiului.
Se pune o rămurică de rozmarin proaspăt, se umple cu peperoncino în functie de cât de iuuute ne dorim să fie uleiul.
Se umple sticla cu ulei și gata treaba!

Asezonare plăcută!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »