Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Limonadă cu Rubarbă

Limonadă cu Rubarbă

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Limonadă cu Rubarbă - cum se prepară?
Comentarii

Poți crede că sunt câțiva ani de când dau târcoale rubarbei și când mă hotărăsc să o iau cu mine, dispare... când stă cuminte pe tejghea - nu o vreau eu!!! De 3 zile o țin în apă ca pe o floare prețioasă, dar știi ce? Mâine am fete-cucuiete în vizită de lucru și pun de o limonadă cu frunze de mentă-dementă!!!

Așa povesteam înainte să mă apuc de coada rubarbei și trebuie să știți că de 7 zile am păstrat la rece limonada să testez gustul. Un deliciu!!!

Timp de preparare: 30 minute

Ingrediente necesare
- 4 cozi de rubarbă
- 3 lămâi
- 4 portocale
- Un buchet frunze de mentă
- Miere după gust
- 5 litri apă curată

Cum se face

Trei cozi de rubarbă le-am tăiat bucăți și le-am opărit în apă cât să le acopere,  am strecurat compoziția printr-o sită fină.

O coadă de rubarbă, portocalele și lămâile le-am stors prin presare la rece.

Am lungit cu apă, îndulcit cu miere, menta pusă buchet în carafă peste compotul de rubarbă strecurat, și la rece cu ea!!!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »