Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Suc de morcovi

Suc de morcovi

Voturi (1):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF

Etichete: morcovi
Suc de morcovi - cum se prepară?
Comentarii

Norman W. Walker, doctor în științe, consideră că dieta cu suc de morcovi cruzi poate să dureze pe termen nelimitat, în cantități rezonabile- de la jumătate de litru la trei sau patru litri pe zi. Are că efect normalizarea întregului organism. Este cea mai bogată sursă de vitamine A, pe care organismul o poate asimila rapid și conține cantități importante din vitaminele B, C, D, E, G, și K. De asemenea ajută la stimularea poftei de mâncare și este un adjuvant în cazurile de indigestie și în îmbunătățirea și întreținerea structurii osoase a dinților.
Mamele care alăptează ar trebui să consume cât mai mult suc de morcovi pentru a-și îmbunătății calitatea laptelui.
O jumătate de litru de suc de morcovi consumat zilnic are o valoare mai mare pentru regenerarea organismului decât unsprezece kg de tablete de calciu.
Sucul de morcovi cruzi este un distrugător natural în cazul afecțiunilor canceroase și ulceroase. Este rezistent la infecții, acționând cel mai eficient în colaborare cu glandele suprarenale.
Pielea uscată, dermatită și alte afecțiuni ale pielii se datorează lipsei din organism a unora dintre factorii nutritivi conținuți de sucul de morcovi.
Este foarte bogat în elementele alcaline sodiu și potasiu. Deasemenea, mai conține și o cantitate semnificativă de calciu, magneziu și fier, în timp ce elementele vitale cum sunt fosfor, sulf, siliciu și clor sunt în perfect echilibru cu elementele enumerate anterior în privință acțiunilor și reacțiilor lor în organismul omului.
Că adjuvant în dizolvarea ulcerelor și a diferitelor tumori canceroase, sucul proaspăt de morcovi s-a dovedit a fi miracolul secolului.
"În toate împrejurările ai în vedere faptul că sucurile reprezintă cea mai bună hrană pe care ai putea să o ai și dacă vei continuă să le bei tot restul vieții, ai toate șansele să trăiești o viață mai lungă și mai sănătoasă decât în cazul în care nu le-ai bea deloc" spune Norman W Walker în scrierile lui.


Timp de preparare: în fuctie de câți morcovi folosiți

Ingrediente necesar:

- morcovi

Cum se face:

Se spăla morcovii și se curată doar dacă nu sunt de la voi sau de la mamele voastre din grădină. Se storc morcovii în aparat prin presare la rece și se consumă proaspăt de toți ai casei, de la mic la mare!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »