Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

"Până să o cunosc pe Manuela Stamate Costea, credeam că obiectele au povești în spate, oamenii deasemenea. Acest lucru s-a schimbat! Am aflat că și mâncărurile au povești... am descoperit asta în ultima mea carte achiziționată: Retetele Manuelei, care, nu este o carte de bucate obișnuită, este o carte de povești mai degrabă, unde rețetele sunt precum basmele, ilustrate in imagini pictate manual (ceea ce m-a cucerit la prima privire).

Pentru că ador oamenii originali, care se lasă inspirați de propria lor poveste, recomand cu mare drag această carte! Socata din imagine, este opera autoarei... a reușit să ma ducă inapoi cu 20 de ani, de la prima gura, si nu oricând, ci azi, de ziua copilului!

Îți foarte mulțumesc, Manuela!"

Carastoian Oana

 

 
 

"Manuela, am fugit din atelier acasă pentru a-mi pregăti o masa rapidă! Aveam notat de aseară o listă cu ce am de luat pentru a face guacamole, pentru că sunt mare fan, însă, eu nu am făcut vreodată. Am cumpărat rapid ingredientele, ca un învățăcel dornic de aventură ce sunt, si m-am pus pe treabă... cu ceva emoții! Manuela, dragă... a fost pentru prima dată când am simțit că mănânc cu ochii închiși, ca să simt toate aromele... și ghici ce, chiar le-am gustat pe fiecare dintre ele, mi s-a părut wow faptul că am detectat aroma turmeric-ului! Rezultatul: piele de găină! Este pentru prima dată când am reacția asta de la ceva ce mănânc... iar pentru asta nu pot decât sa iti spun: M U L Ț U M E S C!"

Carastoian Oana

 
Testimoniale Carastoian Oana
Testimoniale Carastoian Oana
Testimoniale Carastoian Oana
Testimoniale Carastoian Oana

Alte Testimoniale

Alina P.

Mulțumesc tare mult pentru tot și sunt sigură că voi avea parte – eu și familia mea – de niște experiențe culinare deosebite. Mulțumesc frumos și pentru dedicație – o foarte frumoasă surpriză!
mai multe detalii

Melania Toma, 32 ani

Nimic nu va fi atât de benefic pentru sănătatea oamenilor şi nu ne va mări şansele de supravieţuire pe Terra ca evoluţia la o dietă vegetariană”. Albert Einstein
mai multe detalii

Magda

Pe Manuela mi-o amintesc inca de la prima intâlnire...cu o pălărie micuță, care o prindea foarte bine si o discreție care m-a impresionat plăcut.
Viața apoi ne-a adus împreună în cele mai diverse situații.
mai multe detalii

Anda, 37 ani

Intr-un moment dificil mi-am regasit si redescoperit, dupa 11 ani, prietena din facultate, un inger printre oameni, care si-a dezvaluit secretul cu modestie, liniste si multa intelepciune.
mai multe detalii

Doina

Manuela mi-a oferit sansa sa experimentez alaturi de ea trei saptamani cu alimentatie suta la suta raw vegana.
mai multe detalii

Dorina

Am avut marele noroc sa am doua prietene care au reușit sa devină raw vegane si ambele ma ajuta sa țin pasul cu un mod de alimentație sănătos. Una dintre ele este Manuela Costea.
mai multe detalii

Fery, 46 de ani

Şi deodată a venit un diagnostic prost, în urma căruia a trebuit să iau nişte decizii importante. Trebuia să fac ceva pentru mine sau să stau sa-mi plâng de mila.
mai multe detalii

Testimonial sucul de patrunjel

Este primul suc pe care l-am facut si pentru care mi-am achizitionat un blender. Gustul este senzational.
mai multe detalii

Elena Francu

Mă hrănesti zilnic cu rețetele tale Manuela...
Mi-ai schimbat viața.m-ai ajutat să am curajul să schimb ceva în viața mea...Era nevoie să te întâlnesc și Bunul Dumnezeu mi-a dat rețeta Manuelei...
mai multe detalii

Mirela

Știam și până să te cunosc de regimul raw-vegan, de fapt, de stilul de viață raw-vegan. Însă, tu ai fost un exemplu și mi-ai arătat că poți adopta acest stil de viață, păstrând în același timp bucuria și plăcerea care ți-o poate da o masa luată cu prietenii sau in familie.
mai multe detalii

Carmen

O schimbare enormă s-a produs în viața mea o dată cu această hotărâre, am revenit la viață, o viață mai plină decât înainte.
mai multe detalii

Alina

Întotdeauna am iubit legumele, dar rețetele mele erau cele tradiționale, în care am tot încercat ani de zile să substitui carnea. Rețetele Manuelei sunt fresh, sunt altceva.
mai multe detalii

Carastoian Oana

Până să o cunosc pe Manuela Stamate Costea, credeam că obiectele au povești în spate, oamenii deasemenea. Acest lucru s-a schimbat! Am aflat că și mâncărurile au povești
mai multe detalii

Facebook

Vreau sa-ti multumesc pentru rețeta castravetilor in saramura. In toamnă i-am pus la borcan, după rețeta ta.
mai multe detalii

Bianca C.

Te admir mult Manu, si iti doresc succes in tot ceea ce iti propui pe mai departe! Felicitari pentru tot ce ai construit, in tine, in cei apropiati din jurul tau.
mai multe detalii

Ariana Lăcrămioara

Te admir Manuela pentru tot ce faci.Mi -ai fost că un model
mai multe detalii

Ecaterina S.

Rețetele sunt scrise cu sufletul, cu un studiu laborios privind beneficiile produselor. Rețetele sunt simple, dar produsul final ajunge sa fie medicament. Sunt fascinată
mai multe detalii

Dana T.

Balerinele unesc oamenii cu spirit frumos, Manuela este unul dintre ei. Pasiunea Manuelei pentru gătit sănătos este la fel de apriga ca a noastră cu balerinele.
mai multe detalii

Atena C.

Canalul tau nu este doar despre gatit si retete faine, originale, este si despre styling... in bucatarie ;) Tare ma bucur ca te-am descoperit
mai multe detalii
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »