Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Melania Toma, 32 ani

Am atâtea lucruri de spus...dar îmi doresc să scriu puțin pentru a lăsa și alte persoane să va împărtășească... Manuela este o persoană de la care ai atât de multe lucruri pozitive de furat... O cunosc și o admir de foarte mult timp. În momentul în care mi-a împărtășit stilul de viață pe care începuse de ceva timp să îl urmeze, iar rezultatele erau vizibile, aveam nevoie de acea schimbare... iar din acel moment viață mea s-a schimbat radical în bine.

Atunci când trăiești mai sănătos, mănânci mai bine, faci mișcare, atunci și iubești mai intens. Am început să-mi depășesc limitele, am început să mă cunosc, mi-am îmbunătățit relațiile cu cei dragi, de asemenea am renunțat la relațiile toxice, am reușit să știu care sunt prioritățile mele în viață. Și ca să închei frumos: "Nimic nu va fi atât de benefic pentru sănătatea oamenilor și nu ne va mări șansele de supraviețuire pe Terra ca evoluția la o dietă vegetariană” Albert Einstein.

Alte Testimoniale

Alina P.

Mulțumesc tare mult pentru tot și sunt sigură că voi avea parte – eu și familia mea – de niște experiențe culinare deosebite. Mulțumesc frumos și pentru dedicație – o foarte frumoasă surpriză!
mai multe detalii

Melania Toma, 32 ani

Nimic nu va fi atât de benefic pentru sănătatea oamenilor şi nu ne va mări şansele de supravieţuire pe Terra ca evoluţia la o dietă vegetariană”. Albert Einstein
mai multe detalii

Magda

Pe Manuela mi-o amintesc inca de la prima intâlnire...cu o pălărie micuță, care o prindea foarte bine si o discreție care m-a impresionat plăcut.
Viața apoi ne-a adus împreună în cele mai diverse situații.
mai multe detalii

Anda, 37 ani

Intr-un moment dificil mi-am regasit si redescoperit, dupa 11 ani, prietena din facultate, un inger printre oameni, care si-a dezvaluit secretul cu modestie, liniste si multa intelepciune.
mai multe detalii

Doina

Manuela mi-a oferit sansa sa experimentez alaturi de ea trei saptamani cu alimentatie suta la suta raw vegana.
mai multe detalii

Dorina

Am avut marele noroc sa am doua prietene care au reușit sa devină raw vegane si ambele ma ajuta sa țin pasul cu un mod de alimentație sănătos. Una dintre ele este Manuela Costea.
mai multe detalii

Fery, 46 de ani

Şi deodată a venit un diagnostic prost, în urma căruia a trebuit să iau nişte decizii importante. Trebuia să fac ceva pentru mine sau să stau sa-mi plâng de mila.
mai multe detalii

Testimonial sucul de patrunjel

Este primul suc pe care l-am facut si pentru care mi-am achizitionat un blender. Gustul este senzational.
mai multe detalii

Elena Francu

Mă hrănesti zilnic cu rețetele tale Manuela...
Mi-ai schimbat viața.m-ai ajutat să am curajul să schimb ceva în viața mea...Era nevoie să te întâlnesc și Bunul Dumnezeu mi-a dat rețeta Manuelei...
mai multe detalii

Mirela

Știam și până să te cunosc de regimul raw-vegan, de fapt, de stilul de viață raw-vegan. Însă, tu ai fost un exemplu și mi-ai arătat că poți adopta acest stil de viață, păstrând în același timp bucuria și plăcerea care ți-o poate da o masa luată cu prietenii sau in familie.
mai multe detalii

Carmen

O schimbare enormă s-a produs în viața mea o dată cu această hotărâre, am revenit la viață, o viață mai plină decât înainte.
mai multe detalii

Alina

Întotdeauna am iubit legumele, dar rețetele mele erau cele tradiționale, în care am tot încercat ani de zile să substitui carnea. Rețetele Manuelei sunt fresh, sunt altceva.
mai multe detalii

Carastoian Oana

Până să o cunosc pe Manuela Stamate Costea, credeam că obiectele au povești în spate, oamenii deasemenea. Acest lucru s-a schimbat! Am aflat că și mâncărurile au povești
mai multe detalii

Facebook

Vreau sa-ti multumesc pentru rețeta castravetilor in saramura. In toamnă i-am pus la borcan, după rețeta ta.
mai multe detalii

Bianca C.

Te admir mult Manu, si iti doresc succes in tot ceea ce iti propui pe mai departe! Felicitari pentru tot ce ai construit, in tine, in cei apropiati din jurul tau.
mai multe detalii

Ariana Lăcrămioara

Te admir Manuela pentru tot ce faci.Mi -ai fost că un model
mai multe detalii

Ecaterina S.

Rețetele sunt scrise cu sufletul, cu un studiu laborios privind beneficiile produselor. Rețetele sunt simple, dar produsul final ajunge sa fie medicament. Sunt fascinată
mai multe detalii

Dana T.

Balerinele unesc oamenii cu spirit frumos, Manuela este unul dintre ei. Pasiunea Manuelei pentru gătit sănătos este la fel de apriga ca a noastră cu balerinele.
mai multe detalii

Atena C.

Canalul tau nu este doar despre gatit si retete faine, originale, este si despre styling... in bucatarie ;) Tare ma bucur ca te-am descoperit
mai multe detalii
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »