![]() Mousse de amaranth cu pere
Timp de preparare:
30 minute sau mai mult
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Mousse de amaranth cu pere - cum se prepară?
Comentarii
Noroc cu foamea lui David atunci când îl iau de la școală, căci altfel zău că nu mai inventam atâtea rețete pline de forță de la prima linguriță! De data aceasta este vorba despre regele cerealelor - amaranth-ul!
Ingrediente necesare: - 1/2 cană amaranth - 1 + 1/2 cană lapte de cânepă sau orice lapte vegetal simplu, neîndulcit - 4 pere dulci - 5 linguri zahăr de cocos sau miere după gust - scorțișoară - vanilie - un fir de sare Cum se face: Se spală bine semințele de amaranth în multe ape și se pun la fiert în lapte, la foc mic, în oală acoperită, iar la final laptele va fi "înghițit" complet de amaranth! PONT Pentru aceia care se organizează din timp, amaranth-ul se poate hidrata peste noapte și înainte de fierbere se spală până când rămâne apa curată. Va fierbe cu mult mai repede. |