Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Mousse de amaranth cu pere
Mousse de amaranth cu pere
Mousse de amaranth cu pere

Mousse de amaranth cu pere

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Mousse de amaranth cu pere - cum se prepară?
Comentarii

Noroc cu foamea lui David atunci când îl iau de la școală, căci altfel zău că nu mai inventam atâtea rețete pline de forță de la prima linguriță! De data aceasta este vorba despre regele cerealelor - amaranth-ul!
Și uite așa am plecat pe o vreme urâcioasă după copil David care desigur își dorea o aventură... dar cu burtica goală unde să te încurci atunci când casa este departe de lumea civilizată! L-am obișnuit ca pe scaunul mașinii să găsească mereu ceva bun, iar acest mousse a întrecut orice așteptare! A detronat chiar și "orezul cu lapte"! Dar să nu mă credeți pe cuvânt, să încercați vă rog rețeta!


Timp necesar: 35 minute

Ingrediente necesare:

- 1/2 cană amaranth

- 1 + 1/2 cană lapte de cânepă sau orice lapte vegetal simplu, neîndulcit

- 4 pere dulci

- 5 linguri zahăr de cocos sau miere după gust

- scorțișoară

- vanilie

- un fir de sare

Cum se face:

Se spală bine semințele de amaranth în multe ape și se pun la fiert în lapte, la foc mic, în oală acoperită, iar la final laptele va fi "înghițit" complet de amaranth!
După ce s-a răcit, se adaugă restul ingredientelor și se blenduiește până când se transformă într-o cremă consistentă.

PONT

Pentru aceia care se organizează din timp, amaranth-ul se poate hidrata peste noapte și înainte de fierbere se spală până când rămâne apa curată. Va fierbe cu mult mai repede.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »