![]() Pastă din merișoare cu portocală
Timp de preparare:
10 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pastă din merișoare cu portocală - cum se prepară?
Comentarii
Un dulce rapid şi sănătos. Fierul din fulgii de ovăz se absoarbe şi se fixează foarte bine în prezenţa vitaminei C din portocală. Timp de preparare: 10 minute Ingrediente: o portocală miezul unei nuci de cocos o cană fulgi de ovăz 3 linguri miere 3 linguri coajă de portocală conservată sau coajă proaspătă de portocală dezinfectată bine dacă este bio 150 g merişoare congelate sau o cană deshidratate Cum se face: Mixăm în blender nucă de cocos (curăţată de coaja maronie cu ajutorul cuţitului de curăţat cartofi, merge foarte uşor aşa) , mierea și portocala întreagă curăţată de coajă până devine ca un piure fîn. Adăugăm coaja de portocală (doar daca este bio, daca nu avem bio putem folosi coaja de portocală conservată) şi fulgii de ovăz. Mixăm puţin cât să-i încorporăm. La final amestecăm uşor merişoarele congelate sau deshidratate. Se serveşte imediat pe biscuiţi raw sau pâine cu maia şi se păstrează la frigider până la 4 zile! Copiii tăi vor fi încântaţi!
|