Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pasta din merisoare cu portocala
Pasta din merisoare cu portocala
Pasta din merisoare cu portocala
Pasta din merisoare cu portocala
Pasta din merisoare cu portocala

Pastă din merișoare cu portocală

Voturi (1):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pastă din merișoare cu portocală - cum se prepară?
Comentarii

Un dulce rapid şi sănătos. Fierul din fulgii de ovăz se absoarbe şi se fixează foarte bine în prezenţa vitaminei C din portocală.

Timp de preparare: 10 minute

Ingrediente:

o portocală

miezul unei nuci de cocos

o cană fulgi de ovăz

3 linguri miere

3 linguri coajă de portocală conservată sau coajă proaspătă de portocală dezinfectată bine dacă este bio

150 g merişoare congelate sau o cană deshidratate

Cum se face:

Mixăm în blender nucă de cocos (curăţată de coaja maronie cu ajutorul cuţitului de curăţat cartofi, merge foarte uşor aşa) , mierea și portocala întreagă curăţată de coajă până devine ca un piure fîn. Adăugăm coaja de portocală (doar daca este bio, daca nu avem bio putem folosi coaja de portocală conservată) şi fulgii de ovăz. Mixăm puţin cât să-i încorporăm.

La final amestecăm uşor merişoarele congelate sau deshidratate.

Se serveşte imediat pe biscuiţi raw sau pâine cu maia şi se păstrează la frigider până la 4 zile!

Copiii tăi vor fi încântaţi!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »