Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Borș cu cartof dulce

Borș cu cartof dulce

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Borș cu cartof dulce - cum se prepară?
Comentarii

Cum să-l conving pe David să mănânce cartof dulce preparat la abur sau crud?! Am încercat multe variante dar până la acest borș nu am avut așa mare succes.

Timp de preparare: 30 minute

Ingrediente necesare:

2 cartofi dulci medii (unul se fierbe iar unul se pune crud în borș)

5 cartofi mici

o nuca de cocos matură

doi morcovi

o rădăcină de țelină mică

1,5 l borș

500 ml apă sau mai mult

pătrunjel

tarhon

leuștean

Cum se face:

Se pun cartofii (tăiați cuburi) la fiert pe baie de abur sau în apă rece cu tot cu coajă și un fir de sare.

Nuca de cocos se sparge (vezi aici cum se sparge nuca de cocos) și se transformă în lapte cu 500 ml apă.

Apoi se strecoară și se amestecă cu morcovii, un cartof dulce, rădăcina de țelină, toate crude și date pe răzătoare sau mărunțite în blender.

Se adaugă borșul, cartofii albi și cartoful dulce (cartofii îi tăiem cuburi), verdeața. Se drege cu sare neiodată.

Este bună și a doua zi, încălzită la 45 grade Celsius.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »