Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Borș inventiv
Borș inventiv
Borș inventiv
Borș inventiv

Borș inventiv

Voturi (3):
Timp de preparare: 20 de minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Borș inventiv - cum se prepară?
Comentarii

Dimineață, mi-a trimis bunica Gina o sticlă de borș și cum nu aveam în plan să gătesc astazi, dar în grădină tarhonul începe să fie voinicel și ba de dragul borșului, ba de dragul tarhonului am căutat prin cămară să văd ce am pe acolo... așa am ajuns la această variantă pe care o propun astăzi!

Nu stiți cine este bunica Gina? Trăiește în Agigea, are 74 de ani, ține o gospodărie frumoasă și curată și face cel mai bun și acru borș din zonă, dacă mă întrebați pe mine. Mergeți la dumneaei la poartă și verificați! O să deveniți borșari ca mine dacă îi dați de gust! 3 RON sticla! Un probiotic excelent, este sănătos sa-l bei așa, de sete.

Dar să revenim la rețeta de astăzi!

Timp de preparare: vreo 20 minute, cât fierb cartofii

Ingrediente:

700 g cartofi

1/2 sfeclă mică

1/2 țelină mică

2 morcovi

o rădăcină păstârnac

o rădăcină pătrunjel

2 mâini ceapă deshidratată (de la ElDorPlant)

un ardei roșu

2 linguri de ulei

2 l borș

5 cuburi unt de cocos

leuștean, tarhon, pătrunjel,

turmeric, piper, sare


Cum se face:

Se pun catofii la fiert, iar noi, între timp, pregătim restul ingredientelor.

Se mărunțesc rădăcinoasele în blender, se pun toate ingredientele într-o oală, în asteptarea cartofilor!

Se drege de sare după gust, se lungește cu puțină apă curată (dacă vă place mai "subțirică") și gata, asta e tot!

După câteva ore sau a doua zi este mult mai delicioasă!

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »