Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă cremă de conopidă

Supă cremă de conopidă

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de conopidă - cum se prepară?
Comentarii

Cu fiecare supă-cremă nouă primesc același compliment - "Cea mai bună de până acum!" . dar de data aceasta chiar m-au pus pe gânduri băieții mei...și unde mai pui că se prepară rapid, ingredientele sunt foarte ieftine, legumele sunt din categoria acelora care se curăță foarte ușor, vase puține de spălat după... mai aveți nevoie de alte argumente?

Lăsând gluma la o parte, îmi place din ce în ce mai mult gustul simplu, vedeta să rămână pe un piedestal, iar aroma să te învăluie ușor în dorința de a mai primi o porție... Așa se întâmplă si acum cu conopida...

 

Timp necesar: 45 minute


Ingrediente necesare:

Partea A

- o conopidă de 1 kg

- un fir de praz

- un cartof mare

- 1/4 frunză dafin

- 5 ace de rozmarin

- 3 dinți de usturoi

- apă de izvor cât să le acopere

 

Partea B

- măghiran după gust

unt de cocos sau ulei de măsline obținut prin presare la rece

- sare

- piper negru proaspăt râșnit

Se servește cu :

Posmagi sau crutoane

                                                                        - DROJDIE INACTIVĂ

                                                            -Negrilică pentru un touch de final glorios!

Cu aceste cantități a rezultat o cantitate de 3 l de supă-cremă!

Cum se face:

Se pun la fiert într-o oală cu capac (la foc mic) ingredientele de la Partea A și când sunt gata se blenduiesc (fără frunza de dafin și rozmarin) împreună cu ingredientele de la Partea B până când s-a transformat totul într-o spumă fină.
Gata treaba!
Dar nu uita, fără crutoane nu are aceeași savoare!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »