Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă cremă de praz cu cartof

Supă cremă de praz cu cartof

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de praz cu cartof - cum se prepară?
Comentarii

Mai aveam câteva fire de praz în mini-seră și le tot dădeam târcoale ca la ceva prea prețios ca să fie consumat! Astăzi însă m-am decis că dacă nu îl execut, vine vara.

Timp de preparare:30 minute

Ingrediente necesare:

- 6 fire de praz
- 800 g cartofi pentru fiert
- o ceapă mică
- un dinte de usturoi
- o frunză de dafin
- o ciupitură cimbru
- sare după gust
- un fir de nucșoară
- 3 cuburi unt de cocos / ulei de măsline / sau orice grăsime preferați
- o lingură vegeta

Cum se face:

Se pun la fiert cartofii cu prazul, ceapa, usturoiul și frunza de dafin, apă cât să le acopere de două degete.
Când cartofii și prazul au fiert, (se aruncă frunza de dafin, ceapa și dintele de usturoi) se pun în blender cu puțină supă.
Se transformă în pastă fină și se lungește cu supă în funcție de cât de cremoasă vă place.
La final se pune untul, vegeta, nucșoara, cimbrul. Se drege de sare și se mai procesează puțin la viteză maximă.
Se servește cu crutoane de pâine cu maia.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »