Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Orez negru cu spanac și gogoșari

Orez negru cu spanac și gogoșari

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Orez negru cu spanac și gogoșari - cum se prepară?
Comentarii

Astăzi am primit în dar minune de spanac verde! Nu era suficient pentru un suc verde și nici de salată parcă nu aveam poftă.. Așa că l-am preparat cu orez negru! Vis!

Timp necesar: 35 minute

Ingrediente necesare

- 500 g spanac verde curățat
- O cană orez negru
- O ceapă
- O căpățână usturoi
- 2 cuburi (linguri) unt de cocos - optional, vezi cum se face untul de cocos
- 3 linguri bulion de gogosari sau un ardei capia proaspăt, taiat mărunt sau făcut pastă în blender, vezi Bulion de gogoșari
- Ulei obținut prin presare la rece sau din care preferați
- Sare după gust
- Piper proaspăt râșnit
- Apă curată de izvor,  trei căni (aceeași cană folosită pentru orez)

Cum se face

Am spălat bine orezul și l-am pus la fiert cu ceapă tocată și apă, la foc domol cu capacul pe oală. Când a fost gata fiert și apa scazută, am adăugat spanacul tocat mărunt, usturoiul tocat fin, sarea, bulionul de gogoșari și am pus capacul la loc.

În câteva minute s-a aburit, am amestecat bine și gata treaba.

Poftă bună să aveți!!!!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »