![]() Pate pentru un BRUNCH de CRĂCIUN
Timp de preparare:
1-5 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pate pentru un BRUNCH de CRĂCIUN - cum se prepară?
Comentarii
Pate de Crăciun
Momentul acela în care familia se strânge la masă pentru a fi împreună, nu neapărat pentru mâncarea de pe masă. Energia aceea venită din râsete, glume, mici râutăți poate... toate acele momente care fac ca sărbătorile să fie doar pentru suflet!
Propun un preparat așa, de Brunch. căci fiind vorba de semințe îl recomand pentru prima parte a zilei. Ușor de preparat, delicios datorită ierburilor aromatice, irezistibil chiar și în fața celor mai mofturoși!
Timp necesar - 5 minute
Ingrediente necesare
3 căni de nuci românești o cană și jumătate de morcov tăiat felii o cană rădăcină de țelină tăiată mărunt o ceapă mică 100 ml apă - doar dacă nucile nu au fost hidratate sau dacă sunt deshidratate. o linguriță usturoi uscat - pudră 3 lingurițe sare de mare 3 linguri sos de soya 2 lingurițe măghiran o linguriță boia dulce 2 lingurițe condimente pentru pui o lingură sirop de agave sau de arțar
Cum se face
Se pun toate ingredientele în blender și se procesează până se ajunge la consistența dorită, eu am preferat să blenduiesc până a devenit un pate fin!
S E C R E T E -Nucile se pun la hidratat pentru trezirea enzimelor cel puțin 3 ore. Se clătesc și se scurg bine de apă - nu mai este nevoie de apă la blenduire -Cine dorește poate să deshidrateze nucile pentru mai multă savoare - atunci este nevoie de adaos de apă la blenduire -Cantitățile de condimente și ierburi aromatice sunt în funcție de gust.
|