Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Pateu din fasole mung

Pateu din fasole mung

Voturi (2):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Pateu din fasole mung - cum se prepară?
Comentarii

Iubesc fasolea mung și mă tot joc cu ea prin bucătărie, însă până acum nu am reușit să postez rețete. Uite că i-a venit vremea și încep cu un pateu delicios, care pentru noi intră direct în top ca fiind de departe cel mai bun!

Câteva informații despre fasolea mung găsiți AICI, la rubrica leacuri alimentare.

Timp de preparare: 35 minute plus timpul de hidratare

Ingrediente necesare:

- 100 g fasole mung
- 6 boabe ienibahar
- 2 dinți de usturoi
- 6 linguri de Vegeta
- o ceașcă ulei de măsline sau orice ulei obținut prin presare la rece
- sare
- piper negru
- o frunză dafin
- o linguriță cimbru
- o linguriță oregano

Cum se face:

Eu am lăsat fasolea la hidratat în apă de izvor cu o linguriță de sare peste noapte, dar nu am avut timp de ea, am tot spălat-o si până i-a venit vremea m-am trezit cu ea incolțită! Desigur că voi o puteți prepara și după doar 3 ore de hidratare... sau fără...
Se pune fasolea la fiert și când este gata fiartă se scurge de apă, se pune în blender împreună cu restul ingredientelor și se transformă în pastă fină!

PONT
Puneți la fiert o cantitate mai mare pentru că este prea bun și se mănânca repejor!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »