![]() Pateu din Varză de Bruxelles și Năut
Timp de preparare:
15 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Pateu din Varză de Bruxelles și Năut - cum se prepară?
Comentarii
Pateu din Varză de Bruxelles și Năut
Mă gândesc acum scriind rețeta, cum mi-o fi venit ideea de a face așa combinație?! Știu doar că dimineață am pus în coș varza mea preferată cu gândul de a o face pate... restul este istorie deja!
Timp necesar - 15 minute
Ingrediente necesare 500 g varză de Bruxelles un avocado o cană năut fiert o lingură drojdie inactivă doi dinți de usturoi 3 - 6 linguri ulei de măsline sare de mare piper proaspăt râșnit 1/4 linguriță turmeric 3 linguri tahini 1/2 lămâie ienibahar, cimbru, o ciupitură de busuioc
Cum se face
Se curăță varza de primul strat de frunze și se pune în blender cu restul ingredientelor. Se procesează până când se ajunge la consistența dorită. Noi l-am mâncat pe felii de pâine din semințe cu maia, alături de vlăstari de floarea soarelui! Un deliciu! |