Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Semințe de dovleac "prăjite"

Semințe de dovleac "prăjite"

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Semințe de dovleac "prăjite" - cum se prepară?
Comentarii

Cui nu-i plac semințele prăjite?

Dacă tot suntem în sezonul dovlecilor, trebuie să știți că atunci când tăiați dovleacul, semințele pot fi preparate și ele pentru iernat. În primul rând se spală bine de pulpa rămasă, apoi se pun la deshidratat pentru 3-4 ore. Se păstrează in pungi sigilate sau în borcane cu capac. Le folosiți cu succes la prepararea laptelui pentru că oricum separăm pulpa prin sacul special sau prin sită. Deci este păcat să le risipim!

Pentru că imi plac mult semințele prăjite cu sare, acum vă propun și vouă o variantă perfect sănătoasă! Pot fi folosite în decorarea supelor, în salate, în amestec cu nuci, sau ca și gustare pentru orice vârstă!


Timp de preparare:  3-4 ore


Ingrediente necesare:


- semințe de dovleac decojite

- opțional: sare roz de hymalaia


Cum se face:

Se spală bine semințele și se lasă la hidratat pentru cel puțin 3 ore, apoi se așează în tăvile deshidratorului până când devin crocante.

S păstrează la loc uscat și răcoros, în pungi sigilate sau în borcane cu capac.

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »