Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Salată de leurdă cu fasole roșie
Salată de leurdă cu fasole roșie
Salată de leurdă cu fasole roșie
Salată de leurdă cu fasole roșie

Salată de leurdă cu fasole roșie

Voturi (3):
Timp de preparare: 20 de minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Salată de leurdă cu fasole roșie - cum se prepară?
Comentarii

Dedic această salată prietenei mele Alina Voinea! Care a obosit să mă tot certe: salată! salată! salată! Și vă spun sincer că așa o salată bună nici eu nu am crezut că pot să prepar, extem de echilibrată și pe săturate pentru 4 guri flămânde!

 

Timp de preparare: 20 minute

Ingrediente necesare:


- 2 legături mari de leurdă

- 1/2 cană boabe de fasole neagră

- 2 avocado

- 10 fire ceapă verde

- o mână mare de spanac

- o legătură ridichi roșii

- ulei de măsline / ulei de avocado

- oțet de mere

- sare

 

Cum se face:

Se dizolvă 2 linguri de sare într-un litru de apă, se adaugă boabele de fasole spălate și se lasă la înmuiat la temperatura camerei timp de cel putin 8 ore, dacă timpul ne permite desigur!
Se scurg si se clătesc boabele gata pentru a le pune la fiert. Timpul de fierbere este diferit în funcție de tipul de fasole, de oală, de aragaz, etc.
Se spumează de câte ori este necesar și se fierbe în trei ape - vorba mamei.
Se condimentează cu sare spre finalul fierberii, dupa ce boabele de fasole s-au inmuiat.
Fasolea gata fiartă, scursă de supă, se folosește la salată.
Se amestecă uleiul, sarea, oțetul,ceapa tocată fin, apoi se pun boabele de fasole scurse. La final se amestecă leurda tocată și spanacul, ridichii, avocado. Se consumă pe loc! Deliciu maxim!

SECRET
Dacă tot fierbem fasole, este bine să punem mai multă pentru că e păcat să nu facem și o fasole făcăluită sau o ciorbiță a doua zi!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »