Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Vegeta
Vegeta
Vegeta
Vegeta

Vegeta

Voturi (3):
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Vegeta - cum se prepară?
Comentarii

Îți spun clar, mi-am cumpărat deshidrator cu un sigur gând: să fac vegeta în casă. Și de patru ani nu mă mai opresc.... Căci gustul legumelor deshidratate este poezie pentru papilele gustative! Și se face foarte ușor, te salvează din orice situație, dă gust oricărui preparat, iar secretul gospodinei perfecte stă într-o linguriță cu delicii. 

Timp de preparare: 5 ore

Ingrediente necesare: 

- doi morcovi

- două rădăcini de păstârnac

- două rădăcini de pătrunjel

- o căpățâna de țelină cam de 1 kg

- două cepe uscate

- două roșii

- un ardei gras

Cum se face: 

Se spală și se curăță legumele, toate rădăcinoasele se dau pe răzătoarea mare sau pe feliator fîn. Ardeii, roșiile și ceapa se taie cubulețe.Astfel pregătite, se pun toate legumele la deshidratat până când devin pietricele. Apoi se amestecă, se procesează doar puțin în blender cât să se mărunțească fin și să capete aspectul de VEGETA originală. 

Acestea sunt cantitățile pentru a umple un borcan de 400 de grame. Știu că acum găsiți pe piață vegeta raw, însă aroma vegetei făcute în casă nu se compară cu nimic.
Iar pentru cine a fost harnic și a pus deja la deshidratat legumele separat, apoi le-a vidat în pungi micii (morcovi, ceapă), vegeta se poate prepară de câte ori s-a golit borcanul...

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »