Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Budinca din orez roșu cu dovleac deshidratat
Budinca din orez roșu cu dovleac deshidratat
Budinca din orez roșu cu dovleac deshidratat

Budinca din orez roșu cu dovleac deshidratat

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Budinca din orez roșu cu dovleac deshidratat - cum se prepară?
Comentarii

Sunt foarte fericită! Am făcut un experiment punând dovleac la deshidratat și am descoperit un gust puternic, mult mai aromat decât atunci când este copt sau crud. Merită să încercați!

Timp necesar: 20 de minute plus deshidratarea dovleacului

Ingrediente necesare:

- 1,5 kg dovleac plăcintar crud și deshidratat

- o cană orez roșu ecologic ( sau un alt fel de orez integral)

- 5 cuburi unt de cocos sau o nucă de cocos matura pentru lapte

- 2 linguri miere

- nucșoară

- scorțișoară

Cum se face:

Dacă nu ai timp să lași orezul la hidratat pentru câteva ore, îl speli bine în multe ape până când rămâne curat.
Se pune la fiert la foc domol în lapte de cocos sau în apa în care adaugi cuburi de unt de cocos. La o parte de orez se pun trei părți de apă.
Când a fiert orezul, se scurge de apă și când este călduț se adaugă mierea, dovleacul deshidratat, mirodeniile. Se servește decorat cu semințe de dovleac deshidratate, flori proaspete. Rezistă la frigider 3-4 zile.
Poate fi înlocuit dovleacul deshidratat cu dovleac proaspăt răzălit, dar o cantitate mai mică, cam o cană.

Poftă bună!

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »