Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Supă cremă de castane și legume coapte
Supă cremă de castane și legume coapte
Supă cremă de castane și legume coapte

Supă cremă de castane și legume coapte

Voturi (1):
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de castane și legume coapte - cum se prepară?
Comentarii

Iar am să vă propun o rețetă cu castane! Încă o supă cremă delicioasă, dar ceva mai îndrăzneață, iată de ce:

Timp de preparare: 40 de minute (curățare, cocere, blenduire)

Ingrediente folosite:

50 castane coapte

650 g rădăcină de țelină curățată

o rădăcină de pătrunjel

4 căpățâni de usturoi

3 linguri de coniac

sare după gust

piper negru

nucșoară

tarhon proaspăt

puțin ulei de măsline la final

Cum se face:

Se taie căpățânile de ustuoi ca în poză, țelina sa taie în bucăți mari iar rădăcina de pătrunjel se lasă întreagă.

Se acoperă cu hârtie de copt și se coc în cuptorul preâncălzit la 200 grade Celsius pentru 25 minute.

Castanele se coc și ele. Vezi AICI cum.

Se curăță castanele fierbinți, se pun în blender cu apă atât cât să le acopere și se transformă în pasta. Când sunt coapte celelalte legume, se pun în blender împreună cu apa, în funcție de cât de cremoasă vă place.

Se omogenizează, se pun condimentele și se drege de sare. Se servește cu tarhon proaspăt tocat.

 

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »