Supă cremă de dovleac raw cu castane (Video)
Timp de preparare:
15 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Supă cremă de dovleac raw cu castane (Video) - cum se prepară?
Comentarii
Într-o emisiune radio în direct mi s-a spus că dovleacul ar fi la modă! Fashionistă cum mă știu am zis să rămân în trend :) și am continuat să gătesc dovleac pentru că David este mai tare ca mine când vine vorba de modă! El adoră dovleacul în orice variantă! Așa că vin astăzi cu o rețetă în premieră, filmată și chiar draguță! Vă invit la film deci! Tip de preparare: 15 minute Ingrediente Cum se face Se curăță dovleacul, păstârnacul, ghimbirul și se taie cuburi mici pentru a ușura munca blenderului. Se pun toate ingredientele în blender cu apă cât să le acopere. Se procesează la viteză maximă, apoi se lungește cu apă și se potrivește consistența. Se drege de gust cu condimentele dorite!! Poate fi servită alaturi de crutoane, încălzită la o temperatura de 35-45gC. Dacă nu aveți invitați la masa, faceți doar jumătate din cantitate. Fiind o supă cremă crudă este mai bine să fie servită în 24h de la preparare. Desigur că puteți opta și pentru varianta fiartă, eu una nu m-am jucat decât pe varianta aceasta din filmare, aștept de la voi comentarii pentru varianta doi! |