![]() Supă cremă de păstârnac crud și castane (Video) - cum se prepară?
Comentarii
Filmam o rețetă nouă și regula este cam așa: - scriu cantitățile și completez notița gândită de ceva vreme în timp ce gătesc, pentru că niciodată nu filmez o rețetă făcută anterior nici măcar de probă... - "produsul finit" intră la ședința foto - degustăm puțin cât să nu ne săturăm... urmează și alte rețete... - tot ce am gătit pleacă la soțul meu pentru nota finală!!!! Sunteți curioși să știți ce a spus de data aceasta, el și toată echipa?! Desigur, că mai vor!!! Mai jos aveți filmul și rețeta:Timp necesar: 5 minuteIngrediente- 250g păstârnac curățat Cum se faceSe toacă grosier păstârnacul și se pune în blender cu toate ingredientele și apă cât să le acopere. Se procesează la viteză maximă până când se transformă într-o pastă fină. Se lungește cu apă în funcție de consistența dorită, se drege de sare și arome... nu uitați de posmagii aromați!!! PontRețeta posmagi, vezi Posmagi sau crutoane CASTANE se găsesc la raioanele cu produse bio, în pungi mici, gata fierte, curățate și delicioase!!!! Asta dacă desigur nu doriți să le preparați voi acasă după rețeta Află secretul castanelor coapte delicioase! |