Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos

Provocare: o zi doar cu sucuri!

Uite ce îți propun: 

-să-ți alegi o zi în care să "te iubești" pe tine și doar pe tine și să faci un experiment fantastic: o zi doar cu sucuri preparate simplu, cu puține ingrediente și ieftine
-să nu-ți fie teamă că ai să leșini de foame!
-spun asta din experiența mea și a multor oameni care au încercat deja și au fost extrem de încântați de rezultate, dar mai ales de faptul că nu s-au lăsat intimidați de "dușmanii" din frigider!
-provocarea constă în încercarea de a petrece o zi "altfel" pentru tine. Eu fac asta săptămânal. Îmi place să trec prin ziua de "provocare" într-o zi de post din săptămâna.


Încep prin a-ți prezenta un prim suc: SUCUL VERDE 


Acest suc este viață! Acest suc vindecă sufletul căci umple inima de bucurie! Dar nu poți știi asta decât făcând, gustând și văzând!
Este o rețetă pe care am preluat-o de la alți profesori de-ai mei...dar nu vă pot dezvălui toate secretele "călătoriei" mele, așa, dintr-o data, nu? să rămână și puțin mister....

 Dacă trebuie ca în această zi să mergem la servici va învăț cum procedez eu de 3 ani zilnic ( da, noi bem această licoare verde zilnic, dimineața pe la 11!): există pe piață termos pentru copii cu interior din sticlă! ieftin și mic! la 100 ml și 200 ml . Am permanent în frigider aceste termosuri goale.
Fac licoarea verde și repejor o pun în termosuri, umplu cât să nu-mi rămână aer deloc, sigilez cu capacul și plec "la drum".

Deci, ce faci mai exact în ziua provocării:

-te trezești dimineață hotărât să fi fericit
-bei cât de multă apă poți în care storci câtă lămâie îți place ( nu-ți "furi căciula" să pui și miere în apa cu lămâie, da?)
-la oră 11 începi să bei sucul verde, cam 500 ml
-când simți că îți este foame ( asta va fi după 13'oo) mai bei încă 500 ml, și la ora 16,oo alți 500 ml
-cantitatea de licoare este în funcție de cum simți tu, eu am scris de cum experimentez eu săptămânal și îmi place așa
-la oră 18,00 te premiezi cu sucul din pepene galben

Sfaturi pentru ziua provocării:
1.te rog, cumpără din start doi pepeni galbeni ca să câștigi timp, să nu pleci în pijamale după încă unul!
2.și te mai rog, nu-l bea la o oră prea târzie pentru că îți va da energie.
3.dacă totuși ești și cu cei mici prin preajmă, cumpără din start câte un pepene mic de persoană! Dar nu- l beți mai târziu de ora 18,00!
4.și dacă te "împinge" cineva spre frigider spre ora 23,00, să știi că nu este foamea ci este setea! Bea un pahar mic cu apă sau un ceai ușor, relaxant sau un lapte de mac cu lavandă!


Abia aștept să-mi spui cum a fost ziua aceasta pentru ține!

Suc de vlăstari

Fac licoarea verde și repejor o pun în termosuri, umplu cât să nu-mi rămână aer deloc, sigilez cu capacul și plec "la drum".

Încearcă rețeta!

Suc de pepene galben

Un desert de vis, pe care suntem norocoși că-l putem avea acum în orice anotimp.

Încearcă rețeta!

Lapte din mac cu flori de lavandă (video)

Acesta este adevăratul lapte care induce natural relaxarea și somnul, fără a epuiza organismul, fără a introduce în el substanțe străine.

Încearcă rețeta!

Alte Meniuri si Provocari

Descarcă acum cartea de bucate "Rețete raw, vegane, de Paște. Meniu complet"

NOU! Meniu complet de Paște

Pentru Sfintele Sărbători de Paște, ți-am pregătit o bucurie: un meniu complet vegan și raw vegan, într-o carte de bucate. Descarcă-l acum!
mai multe detalii
Provocare: gustă raw!

Provocare: gustă raw!

Pentru că bucătăria raw vegană este adesea cunoscută doar din auzite, nu și pe gustate, iată o provocare care este și a mea, dar și a ta - a mea, să-ți fac poftă, iar a ta - să guști!
mai multe detalii
Provocare: o zi doar cu sucuri!

Provocare: o zi doar cu sucuri!

Iti propun sa-ti alegi o zi in care sa "te iubesti" pe tine si doar pe tine si sa faci un experiment fantastic: o zi doar cu sucuri preparate simplu, cu putine ingrediente si ieftine.
mai multe detalii
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »