Bucătăria raw vegană este simplă, gustoasă și, mai presus de toate, sănătoasă.
Totuși, multe persoane se tem că preparatele raw vegane sunt greu de făcut sau că au nevoie de instrumentar și aparatură specială. Deși pasionații de bucătărie (atât clasică, dar și vegană și raw) se dotează mereu cu de toate, majoritatea rețetelor raw vegane nu cer altceva decât câteva ingrediente și ce unelte de bucătărit se găsesc în mod normal într-o bucătărie - de la cuțit la pisălog, robot de bucătărie obișnuit și blender!
Rețetele raw vegane pot fi, ca orice altă rețetă, și simple (de preparat în cinci minute!), și complicate. Și, ca și în bucătăria clasică, doar n-o să începi cu ceva complicat, așa este?
Prin urmare, încearcă chiar astăzi o rețetă simplă raw vegană!
Ai mai jos o selecție a celor mai simple rețete din site-ul meu, toate rapide, făcute cu ingrediente la îndemână. Apoi te provoc să-mi spui cum ți-a plăcut ce ai încercat - lasă-mi un comentariu în această pagină!
Cea mai simplă rețetă de guacamole, cu avocado, lămâi și ceapă verde.
O rețetă simplă, minunată, cu caju, mărar și ceapă verde. Conține grăsimi mononesaturate, cupru și magneziu.
Pentru cei nostalgici, am reinventat "ciupercile cu maioneză" într-o variantă mai sănătoasă.
În stare crudă, semințele de floarea soarelui au magneziu, vitamina D, seleniu, vitamina E, vitamina B1, B5, fier, proteine, calciu.
Vă amintiți tarabele din piață, cu munți de prune uscate pe ele? Iar lângă - alți munți cu mieji de nucă spartă?
Această înghețată, în afară de faptul că este cremoasă, delicioasă și ușor de făcut este și salvatoare!
Cine nu a mâncat marmeladă la calup în copilărie să ridice mâna! Închid ochii și o văd acolo!
O supă atât de rapidă și gustoasă, încât și-a găsit curând fani.
Această brânzică fină îmi trezește atât de multe amintiri! Îmi readuce în suflet dragostea și dăruirea primului meu profesor de viață nouă.