Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Retetele Manuelei. Gust raw, gust vegan

Vă rog să-i spuneți bun venit cărții tipărite cu Rețetele Manuelei, Ediția a-II-a!

EDIȚIA a-II-a

Format: TIPĂRIT, 190 de pagini, coperți cartonate.

Cartea include 131 de rețete raw vegane, vegane și vegetariene, inclusiv seturile de rețete pentru Meniurile complete pentru Paște și Crăciun!

Preț: 110 lei + transport

COMANDĂ ACUM »

Tartă cu dovleac raw
Tartă cu dovleac raw
Tartă cu dovleac raw

Tartă cu dovleac raw

Voturi (1):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Tartă cu dovleac raw - cum se prepară?
Comentarii

În urmă cu doi ani, într-o seară târziu, soțul meu îmi spune:"Mâine mă întâlnesc cu colegii mei de scoală în București, nu-mi dai ceva bun pentru ei ?" I-am răspuns că nu am nimic pregătit, dar dacă mă ajută, în maxim 30 de minute facem impreună o invenție cu ce am prin cămară. Și așa a fost!
Pentru că îi plăcea tare mult să se laude cu ce bucătăream eu, să impartă cu ei din bucuria noastră și să mă convingă practic pe mine că merită să mă apuc de treabă în cadru organizat, să le arăt și altora că se poate. El fiind cel care m-a determinat să încep călătoria din Rețetele-Manuelei și cel căruia îi datorez fericirea mea de astăzi.

Aveți și un filmuleț video ca să înțelegeți mai bine cum se face tarta.

Timp de preparare: 30 minute 

Ingrediente necesare: 

CRUSTA:

- 200 g hriscă germinată și deshidratată de la ElDorPlant sau făcută de voi după rețeta de aici, doar că nu adăugați parmezan
- 200 g curmale
- 36g semințe de in râșnite proaspăt
- 300 g nuci prăjite raw, sau doar hidratate pentru cel puțin 3 ore în apă cu un fir de sare
- un vârf de cuțit de cuișoare râșnite
- un varf de cuțit de nucsoară
- o ciupitură sare roz de himalaya
- 100 ml apă (sau după consistentă) cât să o lege puțin
- opțional două linguri de miere dacă vă place mai dulce

PENTRU CREMĂ:

opțional o mană dovleac deshidratat 

  • 580 g dovleac plăcintar proaspăt
    - 3 linguri tărațe de phsyllium
    - miere după gust sau 4 pere pentru dulceață
    - scortisoară-după gust
    - nucsoară-după gust
    - cuișoare-după gust

    DECOR:
    - pere deshidratate
    - semințe de dovleac deshidratate  

    Cum se face:
    Curmalele, mierea, condimentele, semințele de in, sarea și apa se pun în blender și se procesează la viteză maximă pană se trasformă într-o o pastă. Se adaugă nucile și se procesează puțin la viteză mică cât să se amestece dar să rămana nuca măricică. La final se adaugă hrișcă, se omogenizează ușor și se pune în formă de tartă, presandu-se cu palmele ca să fie uniform intinsă și pe margini. Nuca și hrișca vor face blatul crocant.

    Pentru cremă se pune în blender dovleacul proaspăt, mierea sau perele, condimentele și se tranformă în cremă. La final se pune dovleacul deshidratat pentru o aromă mai puternică, și tăratele ca să lege compoziția. Se pune crema pe crustă, se ornează după propria imaginație și se servește rece.

    De fiecare dată această tartă a avut succes maxim, invitații au cerut la pachet, iar la mănăstire a dispărut rapid de pe masă!
Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »