Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Hummus cu sfecla si LEURDA (sau cu usturoi verde)
Hummus cu sfecla si LEURDA (sau cu usturoi verde)
Hummus cu sfecla si LEURDA (sau cu usturoi verde)
Hummus cu sfecla si LEURDA (sau cu usturoi verde)

Hummus cu Sfeclă și LEURDĂ / Usturoi verde

Voturi (1):
Timp de preparare: 10 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Hummus cu Sfeclă și LEURDĂ / Usturoi verde - cum se prepară?
Comentarii

Se spune că s-ar fi născut în Cairo în secolul XIII, căpătând în fucție de zona în care a pătruns arome noi, fiecare bucătar adăugând ingredientele preferate. Plecând de la rețeta clasică -năut/tahini/lămâie/usturoi/ulei de susan/sare - astăzi m-am jucat în culori și uite că a rezultat ceva nu doar aspectuos dar și foarte gustos!

 

Timp necesar: 10 minute

 

Ingrediente necesare:

400 g năut gata fiert

250 g sfeclă fiartă sau coaptă 

1/2 lămâie

1 LG tahini (pastă susan)

sare

piper proaspăt râșnit

turmeric

ulei de măsline

1/2 lg pudră de usturoi

4 - 5 LG apă în care a fiert năutul

pentru final -2 leg leurdă sau usturoi verde 

 

Cum se face:

Am pus toate ingredientele în blender și am procesat la viteză maximă până când totul a fost o spumă fină. 

La final am adăugat leurda tocată și am amestecat cu o lingură până la omogenizare! Delicios!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »