Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Supă cremă de dovleac cu portocală
Supă cremă de dovleac cu portocală
Supă cremă de dovleac cu portocală

Supă cremă de dovleac cu portocală

Voturi (0):
Timp de preparare: 30 minute sau mai mult - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF
Supă cremă de dovleac cu portocală - cum se prepară?
Comentarii

Când vine vorba de Monica, nu pot să nu devin romantică... Povestea nostră începe undeva în 1990, tomana... când eu m-am trezit peste noapte că nu mai locuiesc cu mama care prin nu știu ce magie făcea ca mâncarea să fie pe masă în fața mea exact atunci când îmi era foame, la temperatura care îmi plăcea, și culmea - exact mâncarea pe care mi-o doream în acea secundă! Ciudat, dar cam atunci am aflat că pentru toate astea există un adevărat proces, chiar ritual (adică să te duci la piață, să tragi de ceva sacoșe).
Așa am ajuns la mama Monicăi care cu o voce autoritară mi-a spus "- Stai jos! Scrie! Iei cartoful în mâna stângă și cu cuțitul cureți coaja SUBȚIRE!" ... și tot așa! Aceea a fost prima și cea mai importantă lecție de gătit din viața mea!
Atunci am început practic să lucrez la visul meu din copilărie, de a scrie o carte de bucate!

Poate că vă întrebați care este legătura între Monica și rețeta aceasta? Simplu, este o rețetă primită de la ea și am lăsat-o exact așa pentru că prea e bună și nu merită schimbat nimic! Mulțumesc Monica!

 

Timp necesar: 45 minute

Ingrediente necesare:

- o linguriță semințe de coriandru

- 1/2 linguriță praf de chimen

- 1/2 linguriță turmeric

- 5-6 boabe piper negru

- busuioc

- oregano

- măghiran

- sare

- o portoală

- 2-3 dinți de usturoi

- o ceapă

- 1,5 dovleac de plăcintă curățat

- un morcov

- un cartof mare

- o lingură vegeta raw

- ulei sau unt de cocos


Cum se face:

Condimentele, usturoiul și ceapa se "călesc" puțin la foc mic în ulei și apă ca să se împrăștie aromele. Se adaugă legumele tăiate cuburi mici și se acoperă cu apă.
Se fierbe totul la foc mic și cu capacul pus. Când sunt fierte legumele se adaugă sucul de portocală și coaja rasă, se blenduiește rapid (dacă doriți se poate trece prin sită pentru un gust mai fin).
Se drege de sare
Nu uitați ce este mai important, Posmagi sau crutoane!

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »