Gust raw vegan.
Cosul de cumparaturi
Nu aveti produse in cos
Făină aromatizantă din citrice deshidratate

Făină aromatizantă din citrice deshidratate

Voturi (0):
Timp de preparare: 1-5 minute - click pentru alte rețete la fel de rapide!
Adaugă la favorite Print Friendly and PDF

Etichete: portocale
Făină aromatizantă din citrice deshidratate - cum se prepară?
Comentarii

Îmi place bucătăreala sau mai degrabă aroma gustului ce rămâne după ce mă ridic de la masă ... nici nu știu?! Cert este că plecând de la plăcerea aromelor simple, am ajuns să prepar în casă VEGETAROM CU AROME, ULEI (Ulei aromat vegan, Ulei cu peperoncino), COAJĂ DE CITRICE CONSERVATĂ (Conservare coajă de portocale), arome simple și curate pe care le folosesc în preparatele mele zilnice.

Dar pe lângă bucătăreală, ador să fiu turist, visul copilăriei mele! Ei, într-una din călătorii am găsit la desert un amănunt care mi-a frământat imaginația, până când am ajuns acasă și am pus în practică: FĂINĂ DE PORTOCALE, nimic mai simplu!

Timp necesar: 5 minute

Ingrediente necesare:

- Citrice deshidratate  Secrete » Portocale mici deshidratate
- Un blender sau o râșniță de cafea clasică
- Un borcan din sticlă cu capac

Cum se face

Am pus în blender feliile de citrice și am procesat la viteză maximă, până când s-a transformat în făină fină-fină. Capacul râșniței/blenderului nu trebuie ridicat repejor pentru că se umple încăperea de un nor aromat și pisoii strănută!

Păstrez această făină aromată într-un borcan mic din sticlă, închis etanș, la loc uscat și umbros.

PONT

Această făină aromată poate fi folosită la orice preparat dulce, crud sau copt, presărat pe budinci, creme, decorarea torturilor sau pur și simplu în apă cu miere și mentă într-o altă formă de LIMO...

Leacuri alimentare

Hrană vindecătoare din farmacia naturii

Află mai mult »
Meniuri și provocări

Meniuri si provocări

Află mai mult »
Testimoniale

Testimoniale

Află mai mult »