![]() Făină aromatizantă din citrice deshidratate
Timp de preparare:
1-5 minute
- click pentru alte rețete la fel de rapide!
Făină aromatizantă din citrice deshidratate - cum se prepară?
Comentarii
Îmi place bucătăreala sau mai degrabă aroma gustului ce rămâne după ce mă ridic de la masă ... nici nu știu?! Cert este că plecând de la plăcerea aromelor simple, am ajuns să prepar în casă VEGETA, ROM CU AROME, ULEI (Ulei aromat vegan, Ulei cu peperoncino), COAJĂ DE CITRICE CONSERVATĂ (Conservare coajă de portocale), arome simple și curate pe care le folosesc în preparatele mele zilnice. Dar pe lângă bucătăreală, ador să fiu turist, visul copilăriei mele! Ei, într-una din călătorii am găsit la desert un amănunt care mi-a frământat imaginația, până când am ajuns acasă și am pus în practică: FĂINĂ DE PORTOCALE, nimic mai simplu! Timp necesar: 5 minuteIngrediente necesare:- Citrice deshidratate Secrete » Portocale mici deshidratate Cum se faceAm pus în blender feliile de citrice și am procesat la viteză maximă, până când s-a transformat în făină fină-fină. Capacul râșniței/blenderului nu trebuie ridicat repejor pentru că se umple încăperea de un nor aromat și pisoii strănută! Păstrez această făină aromată într-un borcan mic din sticlă, închis etanș, la loc uscat și umbros. PONT |