Nostalgii, copilării
Când vrei să-ţi schimbi stilul de alimentaţie radical, să scoţi proteina animală, zahărul sau mai ştiu eu ce, una dintre marile provocări este „amintirea” unui anume gust şi pofta după acel aliment pe care nu vrei/nu mai poţi să-l consumi. Pentru această situaţie am conceput special reţete numite "Nostalgii” şi care ne aduc gustul respectiv, fără însă a folosi proteină animală. Chec cu BUSUIOC
O combinație surprinzătoare de arome si gusturi pentru un desert rafinat.
Încearcă rețeta!Plăcinta Copilăriei!
În urmă cu 12 ani primeam în dar de la soacra mea câte o tavă de plăcintă cu brânză dulce aproape în fiecare duminică.
Încearcă rețeta!Cozonac fără frământareÎn urmă cu aproape 4000 de ani Egiptenii copeau pâine îndulcită cu miere, coaptă în cuptoare descoperite de arheologi, iar mie astăzi îmi era frică să nu îl tragă curentul pe bietul cozonac... Dar a scăpat și a crescut frumos, delicios, sunt tare mândră! Încearcă rețeta!Prăjitură cu MORCOVI și GHIMBIR
Ghimbirul glasat, coaja de lămâie, nucile, alunele în combinație cu mirodenii exotice conferă acestei prăjituri o aromă neașteptată.
Încearcă rețeta!Pâine fără frământare cu lapte
Când mi-a cerut David ca pâniea să fie cu lapte precum cozonacul, jur că nu știam că se poate. Asta pentru că experiența mea cu aluatul și drojdia este aproape 0
Încearcă rețeta! |